Websites

WordPress website laten maken

In onze huidige samenleving is het lastig je een bedrijf of vereniging voor te stellen zonder goed functionerende website. Bij ondernemers is het besef inmiddels goed doorgedrongen dat consumenten de gouden gids steeds vaker links laten liggen en zich via het internet oriënteren op een nieuwe aankoop. Een website is dus van levensbelang voor ondernemers, maar wordt ook in toenemende mate belangrijker voor verenigingen en zelfs voor particulieren. Maar niet alleen het hebben van een website is belangrijk, de site moet er ook nog eens aantrekkelijk uitzien en de bezoeker duidelijkheid geven. Internetbezoekers hebben maar een paar seconden nodig om te kiezen of ze op de site blijven of weer weggaan.

wordpress

Gebruik een goed CMS

Om een website te maken kun je met HTML-codes in de weer gaan om een site helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen. Het is een intensief proces, waar veel uren in gaan zitten en waar uiteraard een stevig prijskaartje aan hangt. Het is daarom beter om gebruik te maken van een CMS, een Content Managing System. Binnen de omgeving van het gekozen CMS hoeft er zelden nog met codes te worden gewerkt. Het CMS zelf voorziet in het plaatsen van objecten en teksten met enkele eenvoudige muisklikken.

WordPress

Een van de populairste CMS-en is WordPress, dat volledig vrij te gebruiken is, dus zonder licentiekosten. WordPress is eenvoudig in gebruik en wordt nog steeds intensief doorontwikkeld. Binnen WordPress is het aanmaken van berichten, pagina’s en menu’s met enkele simpele muisklikken geregeld, teksten zijn eenvoudig aan te passen. Het gemak van WordPress betekent dat de website-ontwikkelaar snel en efficiënt kan werken. En dat scheelt aanmerkelijk in de kosten! Ook voor particulieren en hobbyisten komt hiermee een goed functionerende en goed verzorgde website binnen handbereik. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd nog heel eenvoudig een WordPress website laten maken bij Your Boost.