Trainingen

Computerkennis up-to-date houden

Wanneer je als bedrijf effectief en veilig wilt werken in een online omgeving, is het van belang dat je je personeel bewust maakt van de nieuwe ontwikkelingen op ict-gebied. Dit kan door middel van het aanbieden van cursussen en trainingen welke de besturings-updaten van bijvoorbeeld Windows haarfijn uitleggen. Computerkennis wordt steeds belangrijker in het leven aangezien steeds meer zaken alleen nog maar online plaats vinden.  Wanneer jezelf het idee hebt, dat je binnen het bedrijf nog niet helemaal mee kunt in de werkwijze via de PC, ga dan opzoek naar de geschikte aanbieder van trainingen zoals Fabius.workstation

Computertraining voor medewerkers

Wanneer je er als ondernemer of manager van uit gaat dat de computer geen geheimen meer heeft voor jou werknemers dan kun je dit in lichte mate naïef noemen. Veel software wordt namelijk regelmatig ge-update en kan daardoor een hele ontdekkingstocht zijn voor je personeel. Het meest recente voorbeeld hiervan is de update van Windows naar Windows 8.  Deze update zorgt voor een compleet andere beleving waardoor veel ervaren computergebruikers ook hier aan moesten werken.

Basiskennis

De meeste gebruikers en werknemers zijn al op de hoogte van de werking van de meeste programma’s. Echter zijn deze systemen vaak zelf aangeleerd. Dit kan tegen belemmeringen oplopen wanneer je het hebt over nieuwe of andere mogelijkheden.

Vervolgtrainingen over programma’s zoals excel of het toepassen van besturingssystemen als Windows kunnen bijvoorbeeld gaan over installatie van softwareprogramma’s of het opmaken van een MS planning.  Door meer geavanceerde kennis toe te brengen zijn je werknemers niet alleen effectiever in het gebruik maar ook breder inzetbaar.

voordelen voor werkgever

Wanneer je als werkgever een werknemer in dienst hebt, dan is het lastig om hier tevreden over te kunnen blijven. Het is vaak een doorn in het oog wanneer personeelsleden onhandig overkomen met een computer. Dit kost tijd, en tijd is geld in de zakelijke wereld. Vooral voor ouderen is het lastig om de ontwikkelingen continu bij te houden. Trainingen voor pakketten zoals Microsoft Office werken daarom flink in het voordeel.