Algemeen

IT-professionals voor slechts €25,- per uur

In de digitale wereld waarin we vandaag de dag leven, is informatietechnologie (IT) natuurlijk niet meer weg te denken. Iedere onderneming heeft IT-systemen nodig om de bedrijfsprocessen goed te laten verlopen. Echter is ICT voor velen ingewikkelde materie en de professionals liggen niet voor het oprapen. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om hun IT uit te besteden. Zo hoeft er dus niet eindeloos gezocht te worden naar goed personeel en kan de focus gelegd worden op de zaken waar het bedrijf echt goed in is. Toch is het uitbesteden van IT een dure investering. De tarieven komen al gauw uit rond de €150,- per uur. Dat kan dus aardig in de papieren gaan lopen. Dat vond IT-Button ook en daarom gooiden zij het over een andere boeg. Voor slechts €25,- per uur heb je al de beste developers waar je al IT-vraagstukken bij neer kunt leggen.

Informatiesystemen laten ontwikkelen

Je kunt bij IT-Button onder andere informatiesystemen als ERP- en CRM systemen laten ontwikkelen. Een ERP systeem draagt bij aan het standaardiseren van bedrijfsprocessen. Van de verschillende afdelingen wordt informatie verzameld en op elkaar afgestemd. Bij ERP staat het proces dus centraal. Een CRM-systeem helpt bedrijven om de relatie met klanten te onderhouden. Alle commerciële processen worden hierin ondersteund om de klanttevredenheid hoog te houden.

App development

Ook voor de ontwikkeling van een nieuwe website of app kun je bij IT-Button terecht. Websites zijn al jarenlang van groot belang voor ieder bedrijf. Maar de helft van de tijd die we tegenwoordig online doorbrengen, wordt besteed in apps. Steeds meer organisaties zien daarom het belang in van de ontwikkeling van goede apps. Wil je dus een app laten maken? Neem dan snel contact op met IT-Button en je ontvangt binnen 24 uur een antwoord. Ze nemen echt de tijd voor je en kunnen morgen al starten. De developers spreken bovendien alle talen, programmeertalen wel te verstaan! Dus wat jouw wens ook is, IT-Button kan deze verwezenlijken!